ANNA PAULOWNA – Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie ‘Leukste uitje van Noord-Holland’. Het is een prijs die bedacht is door de ANWB. Binnen de wedstrijd werden er in totaal 63.000 stemmen uitgebracht. 

Uit handen van de directeur van de ANWB kregen vertegenwoordigers van het park vanavond de gouden award uitgereikt. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen greep net naast de eerste prijs en werd tweede. Het Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora in De Koog kreeg de bronzen award.

Landgoed Hoenderdaell scoorde op bijna alle onderdelen de hoogste cijfers. In totaal kregen ze ook de meeste stemmen. “Geweldig hoe ze daar met de dieren omgaan en met name bij Stichting Leeuw. De jaagsimulator is ook fantastisch en uniek in de wereld. Ga zo door!”, luidt één van de reacties van de stemmers. 

Event EHBO is uw partner voor medische ondersteuning bij evenementen. Sinds haar oprichting in 2003 werkt Medicals4Events daarom met verpleegkundigen, artsen, fysiotherapeuten en dergelijke en niet met het standaard EHBO. Voor goede professionele medische zorg voor elk event en een eventuele EHBO post kies voor Event EHBO