American Express Meetings & Events, onderdeel van American Express Global Business Travel (GBT), heeft aangekondigd dat het zijn deelnemers-engagementportfolio heeft uitgebreid via nieuwe partnerships met de toonaangevende mobiele eventtool Attendify en ’s werelds eerste automatiseringsplatform voor eventmarketing, Splash. Met deze nieuwe partners hebben klanten van American Express Meetings & Events nu beschikking over een robuuster pakket aan oplossingen om de betrokkenheid van deelnemers te verbeteren.

Attendify

Attendify biedt technologische oplossingen voor klanten van American Express Meetings & Events met eenvoudigere vergaderbehoeften, waaronder een intuïtieve app creator en een data-analyseplatform dat zinvolle interactie met de deelnemers mogelijk maakt. Via deze apps hebben deelnemers toegang tot agenda’s en presentaties, sprekers- en sponsorinformatie en meer. Deze vergaderapps zijn aanpasbaar, eenvoudig te bouwen en te gebruiken.

Splash

Splash stelt eventplanners in staat om geavanceerde evenementenprogramma’s naadloos te lanceren, te promoten en schaalbaar te maken door middel van geconsolideerd deelnemersbeheer en gepersonaliseerde eventtmarketing. Ze kunnen de return on investment van hun evenementen maximaliseren door eenvoudig de juiste mensen naar hen toe te sturen met de slimme gastlijsten van Splash, responsive evenementenpagina’s, e-mails en een on-site check-in-functionaliteit. Met Splash kunnen planners ook realtime gegevens vastleggen en vertalen naar bruikbare inzichten.

Meer opties voor klanten

‘We willen onze klanten helpen omgaan met de complexiteit van een groeiend technologielandschap’, zegt Linda McNairy, Global Vice President van American Express Meetings & Events. ‘Onze partnerschips met Attendify en Splash zorgen voor meer beschikbare opties voor onze klanten terwijl we ons blijven concentreren op de ervaring van de deelnemer.’

Zowel Attendify als Splash zijn nu beschikbaar. Samen met DoubleDutch zijn zij belangrijke oplossingen binnen Meetings MarketplaceTM, een verzameling gecreende technologieoplossingen van American Express Meetings & Events.

Bron: en foto events