De Zuiderzeerally wordt weer een tweedaags evenement. Dat meldt organisator Stichting Autosport Noordoostpolder (SANOP). Het autosportevenement vindt jaarlijks plaats en begint en eindigt altijd in Emmeloord. In het verleden werd de rally wel vaker over twee dagen verreden, maar vanwege het drukke tijdsschema van de coureurs en vergunningen, maakte de organisatie er een eendaags evenement van. 

De organisatie hoorde de laatste tijd vaker dat coureurs toch wel weer toe waren aan twee dagen rallyracen in en om de Noordoostpolder. Dus besloot SANOP er opnieuw een tweedaags evenement van te maken.

De Zuiderzeerally is een begrip in Flevoland en werd in 1986 voor het eerst verreden. Het start op vrijdagavond 15 maart op het industrieterrein in Marknesse. De finish is op zaterdag op en rondom de Nagelerweg in Emmeloord.